EH-Muovi

EH-Muovi Oy on muoviteollisuuden yritys, jonka keskeisen markkina-alueen muodostavat Suomen lisäksi myös muut Pohjoismaat ja Baltianmaat.

EH-Muovin toiminnan tärkein perusta on muovin tuntemus, joka yhdessä vankan teknisen osaamisen ja ennakkoluulottoman asiakaskohtaisen tuotesuunnittelun kanssa auttaa löytämään muoville yhä uusia tuottavia käyttötapoja. Tuotteidemme toimivuuden seurannalla pyrimme palvelemaan asiakkaitamme laadukkailla ja toimivilla tuotteilla.

Vuonna 1986 perustettu yrityksemme toimiii omassa 1300 m² teollisuuskiinteistössä Laihialla. Asiakkaitamme ovat niin suuret rakennuttajayritykset, talotehtaat, kattomateriaalivalmistajat ja -urakoitsijat kuin yhden miehen ilmastointialan yrityksetkin. Teemme yhteistyötä myös suomalaisen ilmastointiteollisuuden kanssa.

Tänä päivänä asiakas haluaa tietää paitsi sen, miten tuote on tehty, myös sen, mistä raaka-aineesta tuote on valmistettu, miten se on tuotettu ja miten se asiakkaalle toimitetaan. Olemme toiminnassamme panostaneet tuotteidemme hyvään ja korkealuokkaiseen laatuun sekä nopeisiin ja varmoihin toimituksiin.

Koulutus

Suomessa muoviteollisuuteen koulutettujen henkilöiden määrä on pieni, joten yrityksemme on kouluttanut oman henkilökunnan vuosia vaativalla koulutuksella ja tietotaidon syventämisellä. Tällä tavalla olemme yhdistäneet käytännön ja koulutuksen. Tuloksena on erittäin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yrityksessämme kasvun haaste, joka vaatii monivuotisen sitkeän työn, onnistuu parhaiten jatkuvalla ja pitkäjänteisellä tuotekehitystyöllä, uusien markkina-alueiden kartoituksella sekä oman toiminnan kehittämisellä.

Muovin ruiskupuristus

Ruiskupuristustekniikkamme on uuden konekantamme ansiosta maailman huippua. Valmistamme asiakaiden tarpeisiin tulo- ja poistoilmaventtiileitä, äänenvaimentimia, raitis- ja ulkoilmaventtiileitä, ulkosäleikköja sekä myös kattoläpivientisarjoja ja niihin liittyviä tuuletus- ja poistoputkia.

Ultraäänihitsaus

24 000 Hz taajuudella värähtelevällä ultraäänihitsaustekniikalla yrityksemme valmistaa pääosin omia tuotteita ilmastointialalle sekä alihankintaan. Alihankkijoiden kanssa teemme laatusopimuksia valmistettavista tuotteista. Tällä pyrimme varmistamaan tuotteiden korkean laadun ja asiakkaamme tyytyväisyyden.

Tutkimus- ja tuotekehittämistyötä

Pitkäaikaisella tutkimustyöllä olemme kehittäneet tuotteita palvelemaan rakentamisen ja teollisuuden tarpeita. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen sekä uusiin kilpailukykyisiin tuotteisiin ja hintoihin. EH-Muovi Oy:n laatu ja toimitusvarmuus on jo käsite.